Werken bij Prijsmepper

Bij Prijsmepper werk je bij de meest verrassende outletstore van Nederland. Je krijgt van ons de kans te werken in een afwisselende baan binnen een zeer dynamische en succesvolle winkelformule. Bekijk onze vacatures voor jouw mogelijkheden bij Prijsmepper!

Onze medewerkers

Voor onze medewerkers staat Prijsmepper voor: passie in het werk en jezelf constant willen verbeteren, teamwork door samen te werken met respect en vertrouwen, betrokkenheid bij onze organisatie om zo gezamenlijk een goed resultaat te boeken, en vakkundig zijn in je werk. Herken jij jezelf hierin, dan komen we graag met jou in contact!

Onze functies

Bij Prijsmepper kun je aan de slag in de volgende functies:

 • Filiaalmanager
 • Assistent Filiaalmanager
 • Verkoopmedewerker
 • Vulploegmedewerker
 • Stagiair Mbo-niveau 1 en 2

Onze vacatures

Filiaalmanager Prijsmepper Oosterhout

Een afwisselende baan voor een ondernemende MBO’er met minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende binnen de detailhandel. De ideale functie voor een ambitieuze kandidaat die van leidinggeven, dynamiek en resultaten houdt!

Functie omschrijving filiaalmanager

Als filiaalmanager heb jij de verantwoordelijkheid voor een Prijsmepper winkel en ben je de belangrijkste schakel in het succes van de winkel. Samen met je assistent filiaalmanager zorg je voor de dagelijkse gang van zaken en het team van medewerkers dat onder jouw leiding valt. Je kunt rekenen op zeer afwisselende werkzaamheden.

 • Je geeft op een motiverende wijze leiding aan jouw team van medewerkers variërend van 5 tot 15 medewerkers.
 • Je stuurt het team van medewerkers aan en je controleert en coacht waar nodig. Door het coachen en stimuleren van je medewerkers weet je een inspirerend werkklimaat te creëren waardoor de medewerkers tot goede prestaties komen en zich optimaal ontwikkelen.
 • Je zorgt ervoor dat binnen het team de regels m.b.t. winkelbeeld en werkprocessen optimaal worden ingezet en nageleefd.
 • Je zorgt voor een prettige en aantrekkelijke winkelomgeving. Dat begint met een commerciële presentatie van ons uitgebreide assortiment op de winkelvloer, inclusief de vele actie-artikelen.
 • Ook achter de schermen vervul je een belangrijke rol. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een optimaal voorraadbeheer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goed administratief beheer, een efficiënte planning van de werkzaamheden en inzet van personeel.

Kortom, een afwisselende functie waarin je vanuit de winkel een belangrijke bijdrage levert aan het succes van Prijsmepper.

Functie eisen filiaalmanager

 • Je hebt minimaal MBO-werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als leidinggevende. Heb je ervaring in een functie zoals storemanager, bedrijfsleider of filiaalmanager in de horeca-, supermarkt- of drogisterijbranche? Dan sluit de functie van filiaalmanager bij Prijsmepper goed aan op jouw werkervaring.
 • Je houdt van aanpakken en je werkt intensief samen met de medewerkers. Dankzij jouw leidinggevende kwaliteiten en enthousiaste karakter weet je medewerkers te motiveren, te stimuleren en te coachen.
 • Jouw ondernemerschap en visie leiden tot een voortdurend effectieve winkelorganisatie en een positief bedrijfsresultaat van de winkel.

De retailwereld verandert snel en dat vraagt om passie voor het werk, betrokkenheid bij onze organisatie, teamwork met respect voor en vertrouwen in elkaar, vakkundigheid in je werk en enthousiasme voor innovatie. Herken jij jezelf hierin, dan komen we graag met jou in contact!

Arbeidsvoorwaarden

Bij Prijsmepper werk je bij de meest verrassende outletstore die Health & Beauty dichterbij brengt. Van ons als werkgever mag je het volgende verwachten:

 • Je krijgt van ons dé kans om zelfstandig een winkel te runnen en je verder te ontwikkelen als coach, organisator en inspirator.
 • Wij bieden een marktconform salaris.
 • Wij bieden je een onkostenvergoeding, een pensioenregeling, 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en korting op verzekeringen. Uiteraard krijg je een aantrekkelijke personeelskorting waardoor je nog goedkoper artikelen bij alle winkels van Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper en ICI PARIS XL kunt kopen.

Aantal uren
32 - 37 uur

Standplaats
Oosterhout

Solliciteren
Spreekt deze vacature jou aan? Dan komen we graag met je in contact. Stuur jouw motivatie en CV naar info@prijsmepper.nl.

Drogisterijartikelen, textiel, speelgoed, tuinartikelen, sportartikelen, elektronica en nog veel meer...