Werken bij Prijsmepper

Prijsmepper is de meest verrassende outletstore van Nederland. Dit geldt niet alleen voor onze producten, maar zeker ook voor het werken bij Prijsmepper. Op zoek naar een leuke bijbaan tijdens je opleiding of een volgende carrièrestap als verkoopmedewerker of filiaalmanager? Werken bij Prijsmepper is alles waar je op hoopte en meer!

Werken bij Prijsmepper is elk moment van de dag weer anders. Geen dag is hetzelfde! Wat wel altijd hetzelfde is? Dat je onderdeel bent van een leuk team! Bij ons draait alles om teamwork. Onze crew is echt een hechte club die elkaar steunt en samenwerkt om succes te behalen. En jouw bijdrage? Onmisbaar! We hebben mensen nodig die enthousiast zijn en het elke dag nóg beter willen doen. Stilzitten? Daar doen we niet aan. Wij geloven in groei en ontwikkeling, dus we willen dat jij met ons meegroeit.

Prijsmepper is onderdeel van AS Watson Benelux. Wist je dat hier ook Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL en Pour Vous onder vallen? We zijn dan ook marktleider in Health & Beauty. Wat dit voor jou betekent? Je wordt onderdeel van een wereldbedrijf en kunt breed doorgroeien. En wat dacht je van personeelskorting bij Prijsmepper én alle bovenstaande winkels?!

Benieuwd naar wat Prijsmepper voor jou in petto heeft? Check snel onze vacatures en ontdek jouw mogelijkheden op werken bij Prijsmepper

 

Drogisterijartikelen, textiel, speelgoed, tuinartikelen, sportartikelen, elektronica en nog veel meer...