Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Prijsmepper ten aanzien van de website www.prijsmepper.nl u op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Prijsmepper. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Prijsmepper. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Prijsmepper met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd kennelijk onjuist is, ten aanzien waarvan Prijsmepper geen aansprakelijkheid aanvaardt.

De informatie op de website wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Prijsmepper behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Prijsmepper, welke geen eigendom zijn van Prijsmepper. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Prijsmepper.

Drogisterijartikelen, textiel, speelgoed, tuinartikelen, sportartikelen, elektronica en nog veel meer...